Szivattyú kiegészítők

Az otthoni és kisipari öntöző rendszerek használatához szükséges kiegészítők. Kínálatunkban megtalálható az egyszerű nyomáskapcsolóktól a komolyabb áramláskapcsolókig minden.

Szivattyú kiegészítők
A Pedrollo Easy Small 2 Áramláskapcsoló lehetővé teszi a szivattyú automatikus indítását és leállítását, valamint rendelkezik szárazon futás elleni védelemmel is. Az áramláskacsoló segítségével kiváltható a hagyományos hidrofortartály illetve nyomáskapcsoló a rendszerből. Az áramláskapcsoló a szivattyút akkor indítja (a csap nyitott állása mellett), ha a rendszer nyomása az indító nyomás alá esik (Pm). Megállítja a szivattyút, ha a szükséges vízhozam nulla vagy kevesebb, mint a leállítási érték (Q 2 liter/perc).
Szivattyú kiegészítők
A LEO PS-04A Áramláskapcsoló lehetővé teszi a szivattyú automatikus indítását és leállítását, valamint rendelkezik szárazon futás elleni védelemmel is. Az áramláskacsoló segítségével kiváltható a hagyományos hidrofortartály illetve nyomáskapcsoló a rendszerből. Az áramláskapcsolót maximum 1100 wattos teljesítményű szivattyúval lehet üzembe helyezni. Ennél nagyobb szivattyú esetén plusz relé beépítése szükséges.
Önfelszívó elektromos szivattyúk
A PT 5 (400V) nyomáskapcsoló működése: A nyomáskapcsoló automatikusan vezérli a szivattyú üzemeltetését a beállított maximum és minimum értékek között. A nyomáskapcsoló elektromos kontaktusai záródnak és elindítják a motort a maximum érték elérésekor kinyílnak, és leállítják a motort.
6.700 Ft
Szivattyú kiegészítők
Az LP3 szárazon futás elleni kapcsoló automatikusan vezérli a szivattyú kikapcsolását szárazon futás esetén a beállított maximum és minimum értékek között. A nyomáskapcsolóval sorba kötve nyomás alatti rendszereknél ideális védelmet nyújt a szárazon futás elleni védelemben. A kapcsolón egy RESET gomb található, melyet mindaddig nyomva kell tartani első indításkor vagy szárazon futás utáni újraindítás esetén, még a rendszer a nyomáskapcsolón beállított minimum nyomást el nem éri.
6.700 Ft
Szivattyú kiegészítők
A PM 5 (230V) nyomáskapcsoló működése: A nyomáskapcsoló automatikusan vezérli a szivattyú üzemeltetését a beállított maximum és minimum értékek között. A nyomáskapcsoló elektromos kontaktusai záródnak és elindítják a motort a maximum érték elérésekor kinyílnak, és leállítják a motort.
10.100 Ft