Szivattyú kiegészítők

Az otthoni és kisipari öntöző rendszerek használatához szükséges kiegészítők. Kínálatunkban megtalálható az egyszerű nyomáskapcsolóktól a komolyabb áramláskapcsolókig minden.

Szivattyú kiegészítők
A Pedrollo Easy Small 2 Áramláskapcsoló lehetővé teszi a szivattyú automatikus indítását és leállítását, valamint rendelkezik szárazon futás elleni védelemmel is. Az áramláskacsoló segítségével kiváltható a hagyományos hidrofortartály illetve nyomáskapcsoló a rendszerből. Az áramláskapcsoló a szivattyút akkor indítja (a csap nyitott állása mellett), ha a rendszer nyomása az indító nyomás alá esik (Pm). Megállítja a szivattyút, ha a szükséges vízhozam nulla vagy kevesebb, mint a leállítási érték (Q 2 liter/perc).
10.100 Ft
Szivattyú kiegészítők
A LEO PS-04A Áramláskapcsoló lehetővé teszi a szivattyú automatikus indítását és leállítását, valamint rendelkezik szárazon futás elleni védelemmel is. Az áramláskacsoló segítségével kiváltható a hagyományos hidrofortartály illetve nyomáskapcsoló a rendszerből. Az áramláskapcsolót maximum 1100 wattos teljesítményű szivattyúval lehet üzembe helyezni. Ennél nagyobb szivattyú esetén plusz relé beépítése szükséges.
10.100 Ft