Kézi permetezők

A STIHL SG kézi és háton hordozható permetező gépéi fiatal növények, alacsonyabb fák, sövények, dísznövények és zöldségek permetezéséhez ajánljuk. Nagy előnyük, hogy a permetezés során a permetlét közvetlenül a növényre irányítható, így megkímélve a szomszédos növényeket.

Felhasználása:

- A ház körül, kertben közepes nagyságú területek gondozására
- Növények gondozásához, folyékony növényvédőszerek és levéltrágya kijuttatásához
- Gyomírtásra
- Nagyobb területek fertőtlenítésére

Kézi permetezők
Az SG 11 kézi permetező egyszerre kis mennyiségű folyékony vegyszer kijuttatására alkalmas. Ergonomikus kialakítású kevesebb mint fél kilogramm súlyú permetező cserélhető fúvókával rendelkezik.
8.190 Ft
Kézi permetezők
Az SG 11 Plus kézi permetező állítható fúvókával folyékony tisztítószerek és oldószerek kijuttatáshoz. EPDM tömítések segítségével erősen lúgos szerekkel, akár ph14 -es tisztítószerekkel is használható.
10.590 Ft
Kézi permetezők
Az SG 21 kézi permetező 3 literes tartályával kiválóan alkalmas teraszon és kis kerti körülmények között.
16.490 Ft
Kézi permetezők
Az SG 31 kézi permetező első sorban magánfelhasználók számára lett kialakítva. Egyszerűen kezelhető a nagy vegyszertöltő nyílásnak és a teleszkópos szárnak köszönhetően. Alapfelszereltségben üreges kúpos és lapos fúvókával.
21.090 Ft
Kézi permetezők
Az SG 51 Kézi permetező alkalmi és profi felhasználók számára is ideális választás lehet, a 12 literes permetlé tartállyal és ergonomikus kialakításának köszönhetően. A pumpakarok mindkét oldalra felszerelhetőek és több fokozatban állítható a szélességük és a hosszúságuk is. Párnázott vállhevederrel a kényelmes és manométerrel a pontos munkavégzéshez.
50.190 Ft
Kézi permetezők
Az SG 71 háton hordozható permetező kifejezeten profi felhasználók számára ideális választás, a 17 literes permetlé tartállyal és ergonomikus kialakításának köszönhetően. A pumpakarok mindkét oldalra felszerelhetőek és több fokozatban állítható a szélességük és a hosszúságuk is. Párnázott vállhevederrel a kényelmes és manométerrel a pontos munkavégzéshez.
58.490 Ft