Egyéb termékek

Szivattyúk
A Pedrollo PQm 60 tiszta víz, koptató részecskéket nem tartalmazó, a szivattyú alkatrészeire kémiailag semleges folyadékok szállítására ajánlott. Hidraulikus jellemzői és kompakt kivitelük alkalmassá teszik ipari vagy háztartási használatra. A szivattyút zárt, az időjárás hatásaitól védett helyre kell telepiteni.
Szivattyúk
A Leo XQm 60 szivattyú egy periférikus járókerékkel szerelt szivattyú. Egyszerű, gondozás menetes szivattyú, melynek konstrukciója lehetővé teszi a könnyű karbantarthatóságot.
Szivattyúk
Önfelszívó, folyadékgyűrűs, bronzból készült elektromos szivattyú (borszivattyú, gázolaj szivattyú). A szivattyú önfelszívó képességének és az áramlás irányának megfordíthatóságának (kapcsolóval) köszönhetően a legjobb megoldást kínálják a folyadékok szállítására. A szivattyútest különlegesen könnyű szerkezete következtében a folyadék nem érintkezik a motorral és nem keletkeznek veszteségek. A mezőgazdaságban, hajóiparban, iparban, kertészetben, stb. alkalmazzák ezeket a szivattyúkat. A szivattyú kiválóan alkalmazható pl. bor, sör, tengervíz, gázolaj, gombaölő szer, stb. szivattyúzására is. Robbanásveszélyes folyadék(benzin, oldószer, stb.) szivattyúzására nem alkalmazható! A szivattyú váltókapcsolóval van ellátva mellyel a folyadék áramlási iránya megváltoztatható.
Motorok
A RATO RV 170 egy kimondottan erős motor csapágyazott főtengellyel és öntöttvas hüvellyel szerelve. Nehéz lendkerekes fék nélküli motor, ezért első sorban kapálógépekre ideális felszerelni. Automata szívatóval szerelt változat.
Motorok
A Briggs and Stratton 675EXi SERIES motorokat a nagy teljesítmény és a könnyű kezelhetőség jellemzi.. Könnyen használható, könnyen karbantartható, könnyen indítható – az EXi SERIES új motorélményt kínál a legigényesebb munkákhoz. Nagy teljesítményű papír levegőszűrő, könnyű indítás és alacsony fogyasztás jellemzi.
Motorok
Rato R180 vízszintes kihajtású léghűtéses motor. 179 ccm és 5 lóerős OHV felül szelepelt motor. Ideális gyepszellőztetőkre, szivattyúkra, ágdarálókra és döngölő békákra.
Aggregátor
A Honda legújabb sorozatú motorjaival meghajtott áramfejlesztők kedvező beszerzési árukkal és kiváló minőségükkel tűnnek ki a hasonló termékek közül. A Honda a GP sorozatú motorokat a "félprofi" kategóriába sorolja, alkalmasak iparszerű felhasználásra, de tartós terhelés esetén inkább a GX sorozatú motort javasoljuk. A motor-teljesítményadatok SAE J1349 szerinti nettó teljesítmények. A HONDA meghajtómotor hosszú élettartamot, megbízható működést és alacsony üzemeltetési költséget eredményez.
Permetezők
Oleomac MB 800 motoros háti permetező 14 Literes folyadéktartállyal és egy 72,4 ccm Euro2-es motorral szerelt gép. Maximum 13 méter magas növények permetezésére alkalmas. Az Oleo-Mac MB 800 permetezője képes úgynevezett Booster szivattyú nélkül is a függőleges irányú permetezésre. Az MB 80 és AM 190 -es gépek utódja. Csökkentett üzemanyag fogyasztású, és káros anyag kibocsájtású EURO2 motorral.
Kenőanyagok
A Briggs kerti gép motorolaj API SAE 30 besorolású, kiváló minőségű motorolajok speciálisan kerti gépek első sorban a Briggs saját négyütemű motorjaihoz lett kifejlesztve. Ajánlott olajcsere ciklus 30 - 50 üzemóra igénybevételtől függően.
Kenőanyagok
Honda SAE 10w30 SJ besorolású motorolaj kifejezetten a Honda gépek igényeire lett kifejlesztve. Ajánlott olajcsere ciklus 25 - 50 üzemóra igénybevételtől függően.
Kenőanyagok
Ásványi bázisú, komplex adalékozással előállított, nyári időszakban használatos mezőgazdasági kisgép motorolaj. -megfelelő folyási tulajdonsággal bír -habzás-, korrózió-, súrlódás-, kopásgátló tulajdonság -tökéletes motorvédelmet és viszkozitás stabilitást biztosít -oxidáció, -habzás, -korrózió –és kopásgátló tulajdonsággal rendelkezik -meggátolja a lerakódásokat -magas hőmérséklet és intenzív terhelés esetén is stabil -detergens/diszpergens
Kenőanyagok
Szintetikus, egész évben használható, többfokozatú mezőgazdasági kisgép motorolaj. -tisztán tartja a motor belső részeit -könnyű hidegindítást tesz lehetővé -kitűnő habzás,-kopásgátló hatással rendelkezik -oxidációs stabilitása, korrózió gátló hatása igen jó -megakadályozza lerakódások képződését, tisztán tartja a dugattyút és a dugattyúgyűrű hornyokat -detergens / diszpergens
Kenőanyagok
A motorfűrész lánckenőolaj motoros kézi fűrészek láncainak speciális kenőanyaga. Megfelelően tapad a láncon, és véd a kopás, valamint a korrózió ellen. A termék előnyös tulajdonságai: - Kopásgátló adalék csökkenti a láncszemek kopását, és növelik annak élettartalmát. - Korrózió gátló adalékanyagai védik a láncot az eső és a fröccsenő víz korróziós hatásaitól. - Jó tapadó képessége megfelelő kenést biztosít kedvezőtlen körülmények között is. - Jó folyási és kúszóképességeit megtartja változó külső körülmények mellett. - a fűrészgép láncának alkatrészeit egyenletes vastagságban vonja be, így gazdaságos üzemeltetést tesz lehetővé. Evo Oils
Permetezők
A jól ismert kiváló minőségű magyar j-18 háti permetező. 18 literes folyadéktartállyal és cserélhető fúvókákkal rendelkezik.
Fűnyírók
Az Agrimotor FM3813 elektromos fűnyírója INDUKCIÓS elektromotorral van szerelve. Az ilyen típusú motorok számos előnnyel rendelkeznek a legtöbb fűnyírógyár által használt, külön áttételt, kopó alkatrészt tartalmazó vagy szíjhajtást igénylő megoldással szemben. Az INDUKCIÓS motorok kevésbé érzékenyek a fűnyíráskor óhatatlanul felkavart porral szemben, illetve alacsonyabb fordulaton működnek, így lényegesen tartósabbak. A FM3813 fűnyíró 37 cm-es vágásszélességgel és kerekenkénti magasságállítással rendelkezik.
Fűnyírók
Az Agrimotor KK4216 elektromos fűnyírója INDUKCIÓS elektromotorral van szerelve. Az ilyen típusú motorok számos előnnyel rendelkeznek a legtöbb fűnyírógyár által használt, külön áttételt, kopó alkatrészt tartalmazó vagy szíjhajtást igénylő megoldással szemben. Az INDUKCIÓS motorok kevésbé érzékenyek a fűnyíráskor óhatatlanul felkavart porral szemben, illetve alacsonyabb fordulaton működnek, így lényegesen tartósabbak. A KK4216 fűnyíró 40,5 cm-es vágásszélességgel és központi kerék magasságállítással rendelkezik.