Benzines motorfűrészek kertápoláshoz

STIHL Motorfűrészek otthoni kerti munkákhoz, tűzifa daraboláshoz, kisebb fák kivágásához, gallyazáshoz és fa építőanyag vágásához.

- Magánfelhasználók számára
- Kiválóan alkalmas tűzifa daraboláshoz
- Kertápoláshoz
- Kisebb fák kivágásához
- Fa építőanyagok vágásához

Az ebben a kategóriában szereplő STIHL termékek első sorban arra lettek kifejlesztve, hogy éves szinten a saját tüzelőt feldaraboljuk, ha kiszárad az udvarunkban egy fa kivágjuk és feldolgozzuk. Emellett könnyű súlyuk és kezelhetőségük lehetővé teszik őket fa építőanyagok vágására és gyümölcsösökben a  kertápolási munkák elvégzésére.

Tekintse meg a STIHL Motorfűrészek beüzemeléséről szóló ismertető videókat:

STIHL motorfűrészek összeszerelése és elindítása

 

Benzines motorfűrészek kertápoláshoz
A STIHL MS 170 motorfűrész a legelső belépő szintű modellje a STIHLnek. Környezetbarát STIHL 2-MIX motorral szerelve. Ideállis otthoni tűzifa daraboláshoz, építőanyagok vágásához vagy gallyazási munkák elvégzéséhez.
80.790 Ft
Benzines motorfűrészek kertápoláshoz
A STIHL MS 180 motorfűrész a belépő szintű modellje a STIHLnek. Környezetbarát STIHL 2-MIX motorral szerelve. Ideállis otthoni tűzifa daraboláshoz, építőanyagok vágásához vagy gallyazási munkák elvégzéséhez.
102.890 Ft
Benzines motorfűrészek kertápoláshoz
A STIHL MS 171 motorfűrész a STIHL belépő szintű modellje. Rugós antivibrációs rendszerrel, előleválasztásos levegőszűrőrendszerrel és oldalsó láncfeszítéssel. Környezetbarát STIHL 2-MIX motorral szerelve. Ideállis otthoni tűzifa daraboláshoz, építőanyagok vágásához, kisebb fák kivágásához vagy gallyazási munkák elvégzéséhez.
110.190 Ft
Benzines motorfűrészek kertápoláshoz
A STIHL MS 181 motorfűrész ideális választás otthoni tüzifadaraboláshoz, gallyazási munkák elvégzéséhez és akár 30 cm átmérőjű fák kivágásához. STIHL előleválasztásos légszűrőrendszerrel és az első olyan motorfűrész amely már nagyteljesítményű mosható levegőszűrővel rendelkezik alapfelszereltségben. Környezetbarát STIHL 2-MIX motorral szerelve, amely megfelel a szigorú EU II-es és EPA II-es füstgáz-kibocsátási előírásoknak is.
121.790 Ft
Benzines motorfűrészek kertápoláshoz
A STIHL MS 181 C-BE motorfűrész ideális választás otthoni tűzifa daraboláshoz, gallyazási munkák elvégzéséhez és akár 30 cm átmérőjű fák kivágásához. STIHL előleválasztásos légszűrőrendszerrel és az első olyan motorfűrész amely már nagy teljesítményű mosható levegőszűrővel rendelkezik alapfelszereltségben. Gyors láncfeszítéssel és ErgoStart indítási rendszerrel Környezetbarát STIHL 2-MIX motorral szerelve, amely megfelel a szigorú EU II-es és EPA II-es füstgáz-kibocsátási előírásoknak is.
132.290 Ft
Benzines motorfűrészek kertápoláshoz
A STIHL MS 211 motorfűrész ideális választás otthoni tűzifa daraboláshoz, gallyazási munkák elvégzéséhez és akár 30 cm átmérőjű fák kivágásához. Ideális társ lehet egy kisebb tanya karbantartásához. STIHL elő leválasztásos légszűrőrendszerrel és téli-nyári átállítási lehetőséggel. Környezetbarát STIHL 2-MIX motorral szerelve, amely megfelel a szigorú EU II-es és EPA II-es füstgáz-kibocsátási előírásoknak is.
139.590 Ft
Benzines motorfűrészek kertápoláshoz
A STIHL MS 211 C-BE motorfűrész ideális választás otthoni tűzifa daraboláshoz, gallyazási munkák elvégzéséhez és akár 30 cm átmérőjű fák kivágásához. Ideális társ lehet egy kisebb tanya karbantartásához. Szerszám nélküli láncfeszítéssel és könnyű ErgoStart indítási rendszerrel. STIHL elő leválasztásos légszűrőrendszerrel és téli-nyári átállítási lehetőséggel. Környezetbarát STIHL 2-MIX motorral szerelve.
151.190 Ft
Benzines motorfűrészek kertápoláshoz
A STIHL MS-231 Motorfűrész ideális választás tűzifa darabolásához és a ház köröli fák gondozásához, kivágásához. Hosszú élettartamú levegőszűrővel és előleválasztási rendszerrel. A motorfűrész szerszám nélkül nyitható tanksapkákkal és oldalsó láncfeszítéssel rendelkezik.
160.590 Ft
Benzines motorfűrészek kertápoláshoz
A STIHL MS-231 C-BE Motorfűrész ideális választás tűzifa darabolásához és a ház köröli fák gondozásához, kivágásához. Hosszú élettartamú levegőszűrővel és előleválasztási rendszerrel. A motorfűrész szerszám nélkül nyitható tanksapkákkal és oldalsó láncfeszítéssel rendelkezik. Szerszám nélküli gyors láncfeszítéssel és ergo start könnyű indítással.
172.190 Ft
Benzines motorfűrészek kertápoláshoz
A STIHL MS-251 Motorfűrész ideális választás tűzifa darabolásához és a ház köröli fák gondozásához, kivágásához. Hosszú élettartamú levegőszűrővel és elő leválasztási rendszerrel. A motorfűrész szerszám nélkül nyitható tanksapkákkal és oldalsó láncfeszítéssel rendelkezik.
186.890 Ft