Fagondozó fűrészek

A Motorfűrész helyes használata:

Motorfűrész használatakor mindig meg kell tennie a megfelelő óvintézkedéseket attól függetlenül, hogy otthoni vagy ipari körülmények között használjuk a motorfűrészt. Kérjük, viseljen megfelelő egyéni védőfelszerelést, mielőtt elkezdi használni a láncfűrészt.

A ruházatnak erősnek és jól illeszkedőnek kell lennie, de lehetővé kell tenni a teljes mozgásszabadságot. Kerülje a túl bő ruhákat, amelyek az ágakon vagy a motorfűrész mozgó részein megakadhatnak. Ne viseljen sálat, nyakkendőt vagy ékszert. Kösse fel és rögzítse a hosszú haját fejkendővel, sapkával vagy védősisakkal. A cipőnek vagy csizmának csúszásmentes lapos talppal és lehetőség szerint acélbetéttel kell védje a lábfejet. Célszerű beszerezni egy vágásvédelemmel ellátott munkanadrágot. Igaz ezek a védőfelszerelések viszonylag drágák, de súlyos sérülésektől védik meg a felhasználóikat.

A szemsérülések kockázatának csökkentése érdekében viseljen az EN 166 szabványnak megfelelő, szorosan illeszkedő védőszemüveget vagy arcvédőt.

Viseljen hallásvédőt, például fülvédőt. Az STIHL akkumulátoros gépcsaládban vannak olyan fűrészek, amelyekhez nem szükséges, mert a zajszintjük alacsony.

Ha olyan területen dolgozik, ahol fennáll a leeső tárgyak veszélye, viseljen védősisakot.

Viseljen ellenálló anyagból készült erős, védőkesztyűt.

Ha kétségei vannak a láncfűrész helyes használatával kapcsolatban, javasoljuk, hogy először forduljon a Békéscsabai STIHL Szaküzletünkhöz. Üzletünkben elérhető a Click & Collect szolgáltatást, ahol online rendelhet, majd személyesen veheti át, ahol a személyzet képzett tagja teljes átadást és utasításokat ad a gép kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy soha ne használjon láncfűrészt létrán, és csak akkor használja fán, ha rendelkezik megfelelő képesítéssel.

Fagondozó fűrészek
178.490 Ft
Fagondozó fűrészek
209.990 Ft
Fagondozó fűrészek
309.690 Ft