Benzines motorfűrészek mezőgazdasági és kertépítési célokra

A mezőgazdaság, a kertépítés és az önkormányzati szolgáltató szektor számára kiváló választás a STIHL benzines motorfűrészei. A mezőgazdasági és kertépítési motorfűrészek robusztus univerzális gépek kategóriáját képviselik a benzines motorfűrészek között. Akár fa építőanyagok vagy, tűzifa darabolásáról illetve a faállomány gondozásáról van szó, e teljesítményosztály gépeivel a legkülönfélébb munkák végezhetők el hatékonyan.

A motorfűrészek az ipari célra tervezet és gyártott fűrészek teljesítményét ötvözik az otthoni fűrészek könnyű kezelhetőségével és felépítésével. Ideális választás lehet a mezőgazdasági területek szélén található mezővédő erdősávok gondozására, kisebb erdőfelületek erdészeti munkáinak az elvégzésére vagy az építkezések során felmerülő tájépítészeti feladatok ellátására. 

 

Tekintse meg a STIHL Motorfűrészek beüzemeléséről szóló ismertető videókat:

STIHL motorfűrészek összeszerelése és elindítása

 

Benzines motorfűrészek mezőgazdasági és kertépítési célokra
Az MS 271 Motorfűrész 3,5 lóerős teljesítménye előleválasztásos hosszúélettartamú légszűrőrendszerrel. A motorfűrész könnyen karbantartható és szervizelhető. Ideális kertépítőknek, mezőgazdasági munkákhoz és közületek számára.
235.190 Ft
Benzines motorfűrészek mezőgazdasági és kertépítési célokra
A STIHL MS 291 Motorfűrész a STIHL 2-mix motorjának köszönhetően akár 20% kisebb üzemanyagfogyasztás mellett 50% kevesebb káros anyag kibocsájtással rendelkezik. Nagy nyomatékkal és antivibrációs rendszerének köszönhetően kényelmes munkavégzést tesz lehetővé. Praktikus eszköz a mezőgazdák, az ácsok és a kertészek számára is.
246.690 Ft
Benzines motorfűrészek mezőgazdasági és kertépítési célokra
A STIHL MS 391 Motorfűrésze ideális választás nagyobb fák kivágásához és tűzifa daraboláshoz. Rendkívül erős 4,5 lóerős motorja az ipari döntőfűrészek teljesítményét nyújta a felhasználók számára. Magas forgatónyomaték széles fordulatszám-tartományon. Ideális mezőgazdasági és közületi felhasználásra.
272.990 Ft