A STIHL IMOW robotfűnyírók segítségével különösebb erőfeszítés nélkül tudja lenyírni a pázsitot, függetlenül az időjárástól vagy a terepviszonyoktól. Vállaljuk STIHL robotfűnyírók telepítését, karbantartását és szervizét.

Miért is kell robotfűnyíró?

A mai rohanó világunkban a kert gondozása és a fűnyírás általában hétvégi elfoglaltság. Azonban senki nem szeret a nyári nagy hőségben füvet nyírni, mindamellett a fűnek sem tesz jót a hőségben történő fűnyírás.

A kérdésre itt a válasz: Időt és energiát tudunk spórolni. Mindamellett a nyári kánikulában sem kell azon aggódni, hogy kiég-e majd a füvünk.

A Robotfűnyíró előnyei:

-        A STIHL IMOW robotfűnyíró szabadon programozható

-        Csendes, így akár éjszaka, vagy hajnalba is végezheti a dolgát. Nem zavarja a napi rutint és a szomszédokat sem.

-        A rendszeres fűnyírás hatására sűrűsödni fog a füvünk, a gyomok kiszorulnak, nem tudnak szaporodni.

-        Mulcsozással trágyázza a talajt

-        Minimális karbantartási igény

-        Egyenletes fűmagasság, szép gyep

Hogy is működik a STIHL IMOW robotfűnyírója?

A robotfűnyíró számára egy határolóhuzal telepítésével tudjuk kijelölni a nyírandó területet. Ezenfelül egy dokkolóállomást kell elhelyezni, ahová a robotfűnyíró visszatér tölteni, és a nem aktív időben itt található.

A robotfűnyíró az aktív idejében véletlenszerű mozgással bejárja a területet, ahol megadott magasságúra vágja a gyepfelületet. A kapacitív esőérzékelő segítségével nem tapossa ki a területen a gyepet. A programozhatóságnak köszönhetően hozzá lehet hangolni az öntözőrendszerekhez.

Lehetőség van több különálló terület nyírására is.

Miért a STIHL IMOW robotfűnyíró az ideális?

Többféle méretben és tudással lehet őket megvásárolni, így a kisebb kertektől egészen 3000 m2 területek gondozása is megoldható.

A STIHL Magyarország egyik legnagyobb szervizhálózatával rendelkezik.

A STIHL IMOW fűnyíróit folyamatosan fejlesztik

Üzletünkben teljeskörű szaktanácsadással várjuk leendő vásárlóinkat, ahol részletes tájékoztatást kaphatnak a STIHL IMOW robotfűnyírók tudásáról és képességeiről.

Vállaljuk a nálunk vásárolt IMOW robotfűnyírók telepítését és szervizelését.