Robbanómotoros szívattyúk

Az üzletünkben megtalálható robbanómotoros vízszivattyúk listája. Kínálatunkban megtalálja a már jól ismert Honda, Launtop és Oleo-Mac robbanómotoros szivattyúit. Minden ügyfelünk számára megfelelő választást tudunk kínálni legyen az szó otthoni 1" szivattyúinkkal, illetve a mezőgazdasági 2" és 3" szivattyúinkkal. A mezőgazdasági használatú szivattyúink között megtalálja az egyszerű átemelő és az öntözéshez szükséges nagy nyomású szivattyúkat is.

Robbanómotoros szívattyúk
Az LTP 50 C egy lapátos átemelő szivattyú. Rövid idő alatt nagy víztömegek megmozgatására alkalmas. A Motor 4 ütemű Launtop LT-210 benzinmotor, szivattyú rész Launtop. A szivattyú tiszta víz szivattyúzására alkalmas.
Robbanómotoros szívattyúk
Az LTP 80 C egy lapátos átemelő szivattyú. Rövid idő alatt nagy víztömegek megmozgatására alkalmas. A Motor 4 ütemű Launtop LT-210 benzinmotor, szivattyú rész Launtop. A szivattyú tiszta víz szivattyúzására alkalmas.
Önfelszívó elektromos szivattyúk
Az LTF 50 C-2 kétlapátos nagynyomású szivattyú. A Motor 4 ütemű Launtop LT-210 benzinmotor, a szivattyú rész Launtop. A szivattyú tiszta víz szivattyúzására alkalmas. Ideális csepegtető és szórófejek üzemeltetésére a 7,5 baros nyomásának köszönhetően.
Robbanómotoros szívattyúk
A Honda WB 20 kisebb fajta átemelő vízszivattyú több mint 500 liter kissé szennyezett víz átemelésére képes. A 7 méteres mélységből való szivattyúzás alkalmassá teszi munkagödrök víztelenítésére. A 3,5 atm nyomás alapján 1 vagy 2 db „Tisza 2” mezőgazdasági szórófej üzemeltetésére használható.
Robbanómotoros szívattyúk
A 3 colos csőcsatlakozó méreteken keresztül maximálisan 1100 liter vizet képes szivattyúzni. Kevéssé szennyezett munkagödrök, ipari gödrök vízmentesítésére használatos. A szivattyú rendszeresített az Országos Katasztrófavédelmi Igazgatóság telephelyein és az összes tűzoltó állomáson.
Robbanómotoros szívattyúk
A HONDA WH 20 átemelő/öntöző szivattyú maximálisan 5 atm nyomásra képes. Az 5 atm. nyomás alkalmas önjáró szivattyú rendszerek hajtására és vízzel való ellátására is. A „Tisza 2” öntözőfejből 3 darabot megfelelő nyomással képes ellátni. Alkalmazhatósága főleg a mezőgazdaság ill. kertészeti területek vízzel való ellátására irányul.
Robbanómotoros szívattyúk
Kicsi, könnyű és mégis elegendő a szállítási teljesítménye ahhoz, hogy nyílt vízkivitelű helyekről, megfelelő nyomással locsolhassunk. A több mint 100 liter percenkénti szállítási teljesítmény alkalmas kárelhárítások ellátására is. A szivattyút az a mini 4 ütemű motor hajtja, amely kis súlyára és fogyasztására tekintettel más Honda eszközökben is megjelenik, mint pl. a sövényvágók vagy motoros kaszák.
Robbanómotoros szívattyúk
Az Oleo-Mac WP 300 önfelszívós motoros szivattyú, kicsi, könnyű, megbízható. Egy feltöltéssel 1 óra folyamatos munkavégzésre képes. Ideális kertek, kisebb veteményesek locsolására, és építőipari használatra. Új fejlesztésű motorral szerelve a csendesebb üzemelés, és csökkentett rezgés érdekében. Egyszerű és gyors indítás, a primernek, és az új digitális gyújtótekercsnek köszönhetően. Megújult gázkar, és kényelmesen elérhető On/Off kapcsoló. Az új modellt ezenfelül az alacsony fogyasztási szint jellemzi. Hőkezelt meghajtó tengely, rozsdaálló, membrános helyzetfüggetlen karburátorral, krómozott henger, kovácsolt acél főtengely és hajtókar.