SE 62

Nagy teljesítményű száraz- és nedves porszívó, professzionális alkalmazásra. Jól használható műhelyben, lakásban és ipari tevékenységeknél. Fúvó funkcióval is rendelkezik. Többlépcsős szűrőrendszer, szűrőtisztító funkció, többféle szívófej.
SE 62SE 62
SE 62SE 62
Árinformáció: Ár

Gyártó:STIHL
Leírás

 

Technikai adatok

beszívott levegő mennyisége l/min 3600 l/min
Max. szívónyomás mbar 210 mbar
súly kg 7,5
szívócső hossza m 2,5 m
tartály térfogata l 20 l
teljesítmény P(max) Watt 1400

Alapfelszereltség

Tartozék tartó

Tartozék tartó

A beépített tartozéktartóval az alapfelszereltség részét képező tartozékok, például a szívócső, az univerzális szívófej és a résszívó fej mindig kényelmesen és praktikusan tárolható (szimbolikus kép).

 Alumínium szívócső

Alumínium szívócső

A rendkívül erős és hosszú élettartamú alumínium szívócsővel a por, a hulladék vagy akár a folyadékok is gyorsan és fáradság nélkül eltávolíthatók.

Többszörös szűrőrendszer

Többszörös szűrőrendszer

A STIHL univerzális szívóberendezésének mosható szűrőbetéte higiénikus, gazdaságos és környezetkímélő. Röviden a folyó víz alá tartjuk - és olyan, mint új korában.

 Szűrőtisztítás

Szűrő tisztítás

A szűrőrendszer könnyű tisztítása érdekében. Elegendő egyszerűen elzárni a szívótömlő végén a toldócsonkot, majd megnyomni a szűrőtisztítás gombját. A szűrő gyorsan és automatikusan megtisztítódik. A szívóteljesítmény így mindig tökéletes marad, és nem veszít erejéből a szennyezett szűrők miatt.

 Padlózati fúvófej/rés-fúvóka

Padlózati fúvófej/rés-fúvóka

A talaj- és fúgafúvóka igény esetén gyorsan kéznél vannak, így egyszerűen és gyorsan megoldják a legkülönbözőbb tisztítási feladatokat is. (ábrához hasonló)

 Minden célra felhasználható padlózati fúvóka

Minden célra felhasználható padlózati fúvóka

Az új, minden célra felhasználható padlózati fúvókával a legkülönfélébb padlók is gyorsan és könnyen tisztíthatóak.