KM 90 R

Rendkívül erős, szabadalmazott 4-MIX elven működő kombi-motor és körfogantyú univerzális felhasználásra. Olaj és benzin keverékével működik. Kiváló motoros erő. Könnyen szállítható és tárolható. Praktikus gyors csatlakozó a villámgyors szerszámcsere érdekében. Valamennyi kombiszerszámhoz használható.
KM 90 RKM 90 R
Árinformáció: Ár

Gyártó:STIHL
Leírás

Technikai adatok

Állandó zajszint dB(A) 1) 97,0
Lökettérfogat cm3

28,4

Teljes hossz mm 920 mm
Rezgésgyorsulás bal/jobb m/s² 1) 4,0/5,0
Súly kg 2) 4,5
Teljesítmény kW/Le
0,95/1,3
Zajljesítményszint dB(A) 1) 101,0

Alapfelszereltség

Leállító gomb 

Leállítógomb

A leállításkapcsoló ellenőrzése az újraindításkor elmarad. A motor mindig indításra kész.

STIHL 4 Mix Motor

STIHL 2 Mix-Motor

A STIHL új 2-MIX motorja meggyőző: csekély kibocsátási értékek és kiemelkedő teljesítmény volumen.

Szerszám nélküli üzemanyagtartály

Szerszám nélkül nyitható üzemanyagtank

Szabadalmaztatott speciális zár üzemanyagtartályokhoz. Az ezzel ellátott motoros berendezések tankjai gyorsan, nagyobb erőkifejtése nélkül és szerszám nélkül nyithatóak és zárhatóak le újra. Az átlátszó tankon ellenőrizhető a betöltött mennyiség.

Gyors csatlakozó

Gyorscsatlakozó

A csatlakozás a szorítócsavar egyszerű meglazításával szétválasztható. A kombi-szerszámok behelyezésekor az összekötő karmantyúba épített kényszerpálya gondoskodik arról, hogy a hajtótengely automatikusan mindig a megfelelő helyzetbe forduljon. Szerszám ehhez a művelethez nem szükséges.

Körfogantyú

Körfogantyú mélységhatárolóval

A körfogantyú a legtöbb ház körüli munkához alkalmas. Különösen praktikus szegélynyírási munkákhoz szűk helyviszonyok esetén.

Vállheveder

Vállheveder/Hordozórendszer

A párnázott STIHL vállhevederek megkönnyítik a munkát, különösen a tartós igénybevétel során. Nagy mozgásszabadságot és biztonságot nyújtanak az eszköz használata során. Egy, az adott modellhez passzoló STIHL vállheveder az alapfelszereltséghez tartozik. A képen a 'Komfort' dupla pántos vállheveder látható.

Elektronikus gyújtás

Elektronikus gyújtás

A tökéletesen szigetelt elektronikus gyújtószerkezet garantálja a megbízható indítást és a zavartalan motorműködést. A magas gyújtófeszültség stabil gyújtószikrát és hosszú gyújtási időtartamot biztosít. Ez az üzemanyag tökéletesebb égéséhez és csökkentett füstgázkibocsátáshoz vezet. (Lásd ábra)

STIHL ErgoStart

STIHL ErgoStart (E)

Az indítás most még könnyebbé válik : az új STIHL ErgoStart-nál a forgattyús tengely és az indítószerkezet között elhelyezett plusz rugó révén, amelyet a dugattyúban fellépő tömörítő nyomás húz fel. Amennyiben a rugóerő nagyobb, mint a tömörítő nyomás, a forgattyús tengely átfordul, és a motor beindul. A használó a gépet kényelmesen és nagyobb erőkifejtés nélkül indíthatja be.

Osztható védőcső

Osztható védőcső

Egy pillanat alatt szétszedhetők - ez a szétszedhető szárú kombirendszer előnye. Így ezeket a gépeket egyszerűen a gépkocsi csomagterében lehet szállítani.