SH 86-D

Nagy teljesítményű lombszívó szecskázógép erős szívóhatással. Fúvógépként is használható. Ideális nagy területek megtisztításához. Kényelmes, vibrációt csökkentő rendszerrel és katalizátorral (D). Fúvócsővel és kerek szívó-fúvófejjel.
SH-86-DSH-86-D
Árinformáció: Ár

Gyártó:STIHL
Leírás

 

Technikai adatok

Állandó zajszint dB(A) 1) 96,0
Lökettérfogat cm³ 27,2
Teljesítmény kW/LE 0,8/1,1
Felszereltség kerek fúvófej
Rezgésgyorsulás m/s² 1) 1,8/1,5
Súly kg

5,7

Légáteresztő képesség fúvófejjel m³/h 770
Zajteljesítményszint dB(A) 1) 105,0

Alapfelszereltség

Rögzíthető gázbillentyű

Rögzíthető gázbillentyű leállítógombbal

A gázkar az üresjárat és a maximális gázadás között bármilyen helyzetben rögzíthető. Elegendő röviden megnyomni a leállító gombot, és a berendezés azonnal leáll. Ezután a gép automatikusan ismét indításra kész állapotba kerül.

Antivibrációs rendszer

Antivibrációs rendszer

Az antivibrációs rendszer a rezgéseket minimális szintre csökkenti, így biztosítva a munka kényelmét hosszú használat esetén is.

Védőszemüveg

Védőszemüveg

Az Ön biztonsága érdekében gyári tartozék a praktikus védőszemüveg.

2 Mix motor

STIHL 2-MIX-Motor

Öblítéskor üzemanyagot nem tartalmazó légréteg keletkezik az égéstérben található elégetett üzemanyag és a forgattyúházban lévő friss üzemanyag között. Ez a réteg mérsékli a gázadagolás megváltoztatásakor fellépő, üzemanyagot is tartalmazó öblítési veszteséget, ezáltal óvja az embert és a környezetet.

Kézi üzemanyagpumpa

Kézi üzemanyagpumpa

A kézi üzemanyag-szivattyúval egy hüvelykujj nyomással üzemanyag kerül a karburátorba. Ezáltal egy hosszabb üzemszünet után is kevesebb rántással beindítható a motor. Minden, zöldfelület ápolásához alkalmas és minden fúvógép kézi üzemanyag-szivattyúval felszerelt.

ElastoStart

STIHL ElastoStart

A kompressziónyomás következtében a kétütemű motorok beindításánál lökésszerű erők lépnek fel, amelyek az izmokat és az ízületeket megterhelik. Az ElastoStart ezt ezt érezhetően csökkenti. Egy speciális, az indítófogantyúban lévő rezgéscsillapító elem a húzóerőnek megfelelően elfordul, így lehetővé teszi az egyenletes, hirtelen erőkifejtés nélküli indítást.

Katalizátor

Katalizátor (D)

A motoros gépek károsanyagkibocsátása - kétütemű felhőként is ismert- a felhasználó szem- és nyálkahártya irritációjához vezethet, és a környezetet is terheli. Az elsőként a STIHL által, motorfűrészek számára kifejlesztett katalizátor (D), amellyel a STIHL világszerte mércét állított fel, a káros szénhidrogének arányát a füstgázban akár 60%-kal is csökkenti.

Egykaros kezelés

Egykaros kezelés puha markolatú fogantyúval

Ergonomikusan kialakított puha fogantyú. A gép kezelése egyszerű és biztonságos - a kéz mindig a fogantyún marad. A gázkar a teljes gáz pozícióban között rögzíthető. Különösen hosszú használatkor ez egy nem lebecsülendő megkönnyítése a munkának. (Ábrához hasonló)

Vállheveder

Vállheveder/hordozórendszer

A STIHL vállhevederek megkönnyítik a munkát, különösen a tartós igénybevétel során. Nagy mozgásszabadságot és biztonságot nyújtanak az eszköz használata során. Egy, az adott modellhez passzoló STIHL vállheveder az alapfelszereltséghez tartozik.