BGA 100 (Akku és töltő nélkül)

Meglepően csendes, könnyű és erős akkumulátoros fúvógép, professzionális használatra. Kifejezetten előnyösen alkalmazható zajérzékeny területeken, pl. lakóparkokban, vagy intézmények környezetében. Kör keresztmetszetű fúvókával, állítható hosszúságú fúvócsővel, és puha markolattal. A fúvóerő 3 lépcsőben szabályozható, valamint rendelkezésre áll egy "boost" funkció is a maximális teljesítményhez. STIHL AP és AR akkumulátorokkal használható. A megfelelő csatlakozó kábelt külön szükséges megvásárolni!
BGA 100BGA 100
BGA 100BGA 100
BGA 100BGA 100
Árinformáció: Ár

Gyártó:STIHL
Leírás

 

Technikai adatok

Állandó zajszint dB(A)1) 80,0
Akkumulátor technológia lítium-ion PRO
Fúvóerő (N) 17
Légsebesség m/s² 63
Légszállítás m³/h 840
Súly akkumulátor nélkül kg 2,5
Zajteljesítményszint dB(A) 1) 90,0
Üzemidő AP100 (Perc) 7
Üzemidő AP115 (Perc) 11
Üzemidő AP180 (Perc) 11
Üzemidő AP200 (Perc) 22

Alapfelszereltség

Boost funkció

Boost funkció

Az előre beállított fúvóerőtől függetlenül a boost funkció bármikor elérhető, a ravasz erősebb meghúzásával. A fúvóberendezés ilyenkor maximális teljesítménnyel üzemel.

Állítható fúvócső

Állítható fúvócső

A fúvócső hosszúsága egyszerűen, 3 lépcsőben változtatható, így a kezelő magasságához illetve a felhasználási körülményekhez állítható. Ezzel a megoldással megakadályozható a teljesítmény veszteség, ami akkor lép fel, ha a cső vége túl messze van a tisztítandó felülettől.

Központi kezelőegység

Központi kezelőegység

A maximális energiahatékonyság érdekében a fúvóerőt 3 fokozatban állítani lehet. Az aktuális fokozatról LED kijelző tájékoztatja a gép kezelőjét.

Nagy hatékonyság

Nagy hatékonyság

A kompakt akkumulátoros fúvógépet a jól bevált STIHL EC motor hajtja. A súlypont közel esik a fogantyúhoz, ezért nagyon kényelmesen és rugalmasan kezelhető. Az akkumulátor a gépen kívül helyezkedik el, tovább csökkentve a kézben tartott súlyt.

Akasztófül

Akasztófül

A fúvógépet a beépített akasztófülnek köszönhetően a derékra lehet csatolni.

EC Motor

EC motor

Az elektronikusan szabályzott EC motor maximális teljesítménnyel, nagy nyomatékkal dolgozik. Hatékony energiafelhasználás, kis súly, csendes működés. Teljesen karbantartás-mentes, nincs kopás a szénkefék nélküli kialakításnak köszönhetően.