HT-131

Nagy teljesítményű magassági ágnyeső szabadalmazott STIHL 4-MIX motorral. Keverékkel működik. Praktikus, teleszkópos védőcső, teljes hossz 270-390 cm. Kellemes motorhang, kiváló továbbító erő. Kevesebb füstgáz, mint a kétütemű motorok esetében. A motor praktikus támaszlábbal. Fák gazdaságos gondozásához a talajról, akár kb. 5 m magasságig.
HT 131HT 131
Árinformáció: Ár

Gyártó:STIHL
Leírás

Technikai adatok

Állandó zajszint dB(A) 1) 93,0
Lökettérfogat cm3 36,3
Teljes hossz vezetőlemezzel cm 270 - 390 cm
Oilomatic lánc osztás/típus 3/8" P PMMC3
Rezgésgyorsulás bal/jobb m/s² 1) 3,0/4,7
Súly kg 2) 7,8
Teljesítmény kW/Le
1,4/1,9
Vágáshossz cm 30
jteljesítményszint dB(A) 1) 16,1

Alapfelszereltség

Dekompresszor szelep 

Dekompressziós rendszer

A dekompressziós rendszer a szelepnyitás idejét az indítás fázisában meghosszabbítja. Ezáltal a kötélre történő erőkifejtés jelentősen és automatikusan csökken.

STIHL 4 MIX MOTOR

STIHL 4 Mix-Motor

4-MIX motor: A díjazott STIHL innováció. Az első STIHL négyütemű motor, amely olaj-benzin keverékkel működik. Egyesíti a kétütemű és négyütemű motor előnyeit. Akár 80%-kal kevesebb füstgáz, mint egy összehasonlítható kétütemű motornál. Kellemes hanggal és jó forgatónyomatékkal.

Többfunkciós fogantyú

Többfunkciós fogantyú

A motor működtetéséhez legszükségesebb kezelőelemeket integrálták. A kezelés egyszerű és biztonságos - a kéz mindig a fogantyún marad.

Antivibrációs rendszer

Antivibrációs rendszer

A motoros eszközök fogantyúinál keletkező erős rezgések hosszú távon a kézben és a karban jelentkező keringési problémákhoz vezethetnek. A STIHL ezért kifejlesztette az antivibrációs rendszert. Az antivibrációs rendszerrel ellátott motoros eszközöknél a fogantyúknál fellépő, a robbanómotor és a mozgó alkatrészek által keltett rezgések jelentős mértékben csökkentettek.

Vállheveder

Vállheveder/hordozó rendszer

A párnázott STIHL vállhevederek megkönnyítik a munkát, különösen a tartós igénybevétel során. Nagy mozgásszabadságot és biztonságot nyújtanak az eszköz használata során. Egy, az adott modellhez passzoló STIHL vállheveder az alapfelszereltséghez tartozik. A képen a 'Komfort' dupla pántos vállheveder látható.

Kézi üzemanyagpumpa

Kézi üzemanyagpumpa

A pót üzemanyag-szivattyú helytakarékosan a karburátorba van beépítve, és az indítás előtt egy hüvelykujjnyomással üzemanyag kerül a karburátorba. Ezáltal egy hosszabb üzemszünet után is kevesebb rántással beindítható a motor.

Teleszkópos nyél

Teleszkópos nyél

A praktikus teleszkópos nyéllel, amely 2,70-3,90 m-ig kihúzható, Ön akár 5 m-es magasságban lévő ágakat is kényelmesen nyeshet a talajról.

Védőszemüveg

Védőszemüveg

Az alapfelszereltséghez tartozó védőszemüveg az Ön biztonságát szolgálja. A szemüvegek jól szellőznek, és nagy látási szélességet tesznek lehetővé. (Ábrához hasonló)