STIHL Multirendszer szerszámok

MM SzerszámokA STIHL multirendszer a kertépítésmestere, legyen az szó talajművelésről, gyepszellőztetésről vagy a kert takarításáról. Ezt a sokrétűséget biztosítja a Multirendszer különböző szerszámai, mint a talajmaró, gyepszelőztető, mohaeltávolító illetve a seprőkefe vagy seprőhenger. A multirendszerrel nem csak a gyep karbantartására ideális, hanem a seprőhenger vagy a seprőkefe segítségével könnyedén megküzdhetünk télen a frissen eset pórhóval.

Eredmény: 1 - 7 / 7

Multi rendszer szerszámok

BF-MM talajmaró

A talajmaró könnyedén aprítja fel a kemény és agyagos talajt is. Ideális rekultiváláshoz, talajlazításhoz és helytakarékos ültetéshez.

Termék részletes adatai >>

BK-MM talajlazító

A talajlazító multi-szerszám kitűnően alkalmas finom, homokos talajok elterítésére, sorok felhúzására, vagy durva földdarabok porhanyítására, pl. szabadon álló növények között.

Termék részletes adatai >>

FC-MM Szélvágó

A szélvágó multi-eszköz mélyen a gyökerekig hatoló vágással gondoskodik a precíz szegélyek kialakításáról. Gyeptéglák kivételére is kiválóan alkalmas.

Termék részletes adatai >>

KB-MM seprőkefe

A seprőkefe multi-szerszám alaposan megtisztítja a fugázott felületeket vagy az egyenetlen terméskő padlókat a legnagyobb szennyeződéstől vagy a megszilárdult sártól is. Az ellentétes forgásirány...

Termék részletes adatai >>

KW-MM seprőhenger

A seprőhenger multi-szerszám gond nélkül tisztítja meg a kerti utakat, utcákat és fűfelületeket a szennyeződéstől, a törmeléktől, a nedves falevelektől és a hótól. Az ellentétes forgásirány révén a...

Termék részletes adatai >>

MF-MM mohaeltávolító

A mohaeltávolító multi-eszköz gyorsan és alaposan távolítja el a mohát és az elfilcesedett rétegeket a fű felületéről. Szélesített védőburkolattal és alsó takarólemezzel.

Termék részletes adatai >>

RL-MM

A fűszellőztető multi-eszköz egyenletesen perforálja a fűfelületet. A füves területek lélegzethez jutnak. Jelentősen javul a tápanyag-ellátás és a gyökerek növekedése.

Termék részletes adatai >>