Válassza ki az ön számára ideállis benzines fűnyírót. Kínálatunkban megtalálható egy illetve több funkciós, Kawasaki és Briggs and Stratton motorral szerelt fűnyírók. A fűnyíróink között talál egyszerűbb oldalkidobós, fűgyűjtős, tolós és önjárós, illetve 4 funkciós fűnyírónk önjárós fűnyírót.

Eredmény: 1 - 6 / 6

Robbanómotoros fűnyíró

MTD 46 B

Az MTD 46 B egy 1,7 kW-os Briggs and Stratton motorral szerelt fűgyűjtős fűnyíró. 46 cm széles vágószélességgel és kerekenkénti magasságállítással rendelkezik.

Bruttó fogyasztói ár: 66950 Ft

Termék részletes adatai >>

MTD 51 BC

Az MTD 51 BC egy ~3,5 Lóerős Briggs and Stratton motorral szerelt oldalkidobós fűnyíró. 51 cm széles vágószélességgel és kerekenkénti magasságállítással rendelkezik.

Bruttó fogyasztói ár: 59950 Ft

Termék részletes adatai >>

MTD 51 BC-5

Az MTD 51 BC-5 egy 5 Lóerős Briggs and Stratton motorral szerelt oldalkidobós fűnyíró. 51 cm széles vágószélességgel és kerekenkénti magasságállítással rendelkezik.

Bruttó fogyasztói ár: 74950 Ft

Termék részletes adatai >>

MTD Advance SPK 53 HW

Az MTD SPK 53 Advance egy 6,5 Lóerős Kawasaki motorral szerelt fűgyűjtős fűnyíró. 53 cm széles vágószélességgel és központi kerék magasságállítással rendelkezik. A fűnyíró 4 funkcióval és egy...

Termék részletes adatai >>

MTD Advenced SPK 53 HW-4

Az MTD SPK 53 HW egy 6,5 Lóerős Kawasaki motorral szerelt fűgyűjtős fűnyíró. 53 cm széles vágószélességgel és központi kerék magasságállítással. Számos vonzó tulajdonsággal rendelkező prémium...

Termék részletes adatai >>

MTD SPB 53 Optima

Az MTD SPB 53 HW egy 6,5 Lóerős Briggs and Stratton motorral szerelt fűgyűjtős fűnyíró. 53 cm széles vágószélességgel és központi kerék magasságállítással rendelkezik.

Termék részletes adatai >>