Hengerfúrás, hüvelyezés

Szalkai Szakműhely

  • Hengerfúrás
  • Kétütemű hengerek perselyezése
  • alumínium hegesztés
  • Négyütemű motorok perselyezése
  • Személyautó motorok fúrása
  • Személyautó motorok perselyezése
  • Briggs Motorok fúrása perselyezése
  • Síkköszörülés

Hengerfúrás/perselyezés

Elérhetőség:

Szalkai Tibor
5630 Békés, Posta utca 4/1.
Telefon: 66/414-242
Mobil: 30/341-3404

STIHL szerviz

Üzletünk több mint 20 éve forgalmaz és szervizel STIHL termékeket. Az így kialakult tapasztalattal és jól felszerelt szervizünkbe várjuk kedves vendégeinket legyen szó egy egyszerű időszakos átnézésről, vagy éppen komolyabb szervizpróblémáról. Szervizünkben rövid határidővel és kedvező árakkal várjuk kedves ügyfeleinket, ahol a lehető legrövidebb idő alatt újra üzemképessé varázsoljuk a gépeiket. Az üzletünkben a legtöbb kopó alkatrész polcon található, így nem kell heteket várni a cserélendő alkatrészre.

STIHL szakszerviz

Bővebben: STIHL szerviz

Kertigépek olajcsere

Üzletünk felszerelt szervizében szakképzet kollégáink minőségi VIKING, B&S, és Honda motorolajokkal gyorsan akár már aznapra vállalják a kerti gépének olajcseréjét. A minőségi olajokkal és a megfelelő olaj csereperiódussal érhetjük el, hogy a kerti gépeink motorja ne menjen tönkre.A motorolaj cseréje azért fontos, mert a keletkező hő és a súrlódás hatására az olaj kenőképessége csökken. Ráadásul az olaj segít eltávolítani a motorból a keletkezett szennyeződéseket, melyek, ha nem figyelnek rájuk, a motor idő előtti elhasználódásához vezetnek Az Európai Uniós szabályoknak köszönhetően az utóbbi években már nem szerelnek olajleeresztő csavar a motor aljára, azt csak kiszívni lehet belőle. Ez a művelet otthon nehezen kivitelezhető és időigényessé vált. Üzletünkben vállaljuk Rotakapák, fűnyírók, fűnyírótraktorok, robbanómotoros szivattyúk olajcseréjét minőségi olajokkal.

Olajcsere

Bővebben: Kertigépek olajcsere

Cetelem Áruhitel

Cetelem áruhitelAz üzletünkben vásárolható gépek megvásárolható hitelre is. A Cetelem áruhitel segítségével 0% thm, 0% kamat és 0% kezelési költséggel juthatnak új gépekhez. Mielőtt hitelre szeretne vásárolni kérjük hívjon fel minket, hogy időpontot egyeztethessünk önnel, így gyorsabban juthat a kiválasztott géphez, illetve segítséget nyújthatunk az ideális gép kiválasztásához. Kapcsolatfelvétel.

Bővebben: Cetelem Áruhitel

Fűkasza vágószerszám élezés

Üzletünkben vállaljuk fűkaszák dikicskéseinek és fűvágólapjainak élezését és centírozását rövid határidővel. Továbbá vídiás és hagyományos fűrésztárcsák élezését. A fűkaszák élettartamának nagyban befolyásoló tényezője, hogy megfelelő minőségű és állapotú vágószerszámok legyenek rajtuk. 

fuvagolap 3elu

Bővebben: Fűkasza vágószerszám élezés