Járványhelyzeti változások

Tisztelt Ügyfeleink!

Kérünk mindenkit, hogy amennyiben beteg vagy influenzás tünettel jelentkezik. A saját és a többi állampolgár védelme érdekében mihamarabb forduljon orvoshoz. Mindenkinek erőt, egészséget kívánunk az elkövetkező nehéz időszak átvészeléséhez.

Továbbiakbanközöljük, hogy amenyiben ahelyzet változik minden esetben a hatósági utasítások szerint fogunk eljárni.

A 2021.03.08-tól érvényben lévő Magyar Közlöny 36. számában Kormány 104/2021.(III. 5.) rendelete alapján a MEGSZOKOTT NYITVATARTÁSSAL várjuk Ügyfeleinket.

A Rendelet 4. § (2) bekezdés c) pontja kifejezetten az alábbiak szerint rendelkezik: [...]a) a munkavégzés, a hivatásbeli kötelezettség, a gazdasági, mezőgazdasági és erdészeti tevékenység, valamint az ezek elvégzéséhez nélkülözhetetlen anyagokat, valamint eszközöket árusító üzletben (különösen a műszaki cikket, az építőanyagot és eszközöket árusító üzletben) történő vásárlás[...]

A Rendelet 4. § (2) bekezdés c) pontja tehát kifejezetten kiemeli azt a tevékenységi kört, amely egybeesik a Stihl üzletek tevékenységével.

Továbbra is mindenki köteles az üzletben történő vásárlás és tartózkodás során a szájat és orrot eltakaró maszkot viselni, az 1.5 méteres távolságot megtartani.

Minden kedves ügyfelünknek jó egészséget Kívánunk!

Vigyázzunk egymásra!