Világújdonság! - Megérkezett Üzletünkben a STIHL MS 500i injektoros motorfűrésze

STIHL MS 500i

A világ első injektoros motorfűrésze! 2018. október 1-től már kereskedelmi forgalomban is kapható!

Bővebben...

STIHL COMPACT Akkumulátoros gépek

Családi kertre méretezve

STIHL compact 580x360 slidebanner

Sövénynyíró, szegélynyíró, fűrész vagy fúvógép: a gépek legkisebb alkatrészei is a legnagyobb gonddal és műszaki tudással készültek. Kilencvenéves fejlesztési tapasztalatunk és gépeink folyamatos erdészeti és kerti munkáknál történő tesztelése garantálja az egyszerű és könnyű munkavégzést.

Bővebben...

Az akkumulátor tiszta erejével

Az akkumulátor tiszta erejévelEgy új termékcsalád: Az akkumulátoros sövénynyírók már a 2009. év tavaszi bevezetésükkor nagy sikert arattak. A kert- és tájépítők most már négy további Lítiumion technológiára épülő termékkel könnyíthetik meg napi munkájukat, különösen a zajérzékeny területeken. Mára a teljes STIHL termékpaletát kínáljuk önnek akkumulátoros kivitelben.

Bővebben...

M-Tronic

Az új fejlesztésű STIHL láncfűrészek és fűkaszák már M-Tronic motorvezérléssel is elérhetőek. Az M-TRONIC elektronikus motorvezérles, valamennyi üzemállapotban szabályozza a gyújtási időt és az üzemanyagadgolást, a hömérséklettöl és más paraméterektöl függően.

M-Tronic Motorvezérlés

Bővebben...

STIHL vágószerkezetek

Motorfűrészeink akkor csillogtatják meg igazi tudásukat, ha a megfelelő vágószerkezettel kombináljuk őket, ezért sok energiát és figyelmet fektetünk vágószerkezeteink fejlesztésébe és gyártásába. A németországi mérnökök által kifejlesztett fűrészláncok a svájci STIHL gyárban svájci precizitással és svájci minőségben kerülnek gyártásra. Így lesz a vágószerkezet tökéletesen összehangolt: a megfelelő vezetőlemez, a jól megválasztott fűrészlánc és a hozzáillő lánckerék mind hozzájárulnak a fűrész kiváló teljesítményéhez.

 

STIHL Vágószerszám

Bővebben...