Viking termékek megszűnése

Tisztelt Vásárlóink!

Tájékoztatjuk Önnöket, hogy a Viking márkanév megszűnik. Ezentúl már a Viking termékeit STIHL márkanév alatt kerülnek forgalomban.

 

Bővebben...

Elindult az STIHL online webshopunk

Elindult az online webshopunk a stihl termékekre.

Keresse az aktuális termékeinket a: http://pakaduplex.stihl-shop.hu címen érheti el.

M-Tronic

Az új fejlesztésű STIHL láncfűrészek és fűkaszák már M-Tronic motorvezérléssel is elérhetőek. Az M-TRONIC elektronikus motorvezérles, valamennyi üzemállapotban szabályozza a gyújtási időt és az üzemanyagadgolást, a hömérséklettöl és más paraméterektöl függően.

M-Tronic Motorvezérlés

Bővebben...

STIHL COMPACT Akkumulátoros gépek

Családi kertre méretezve

STIHL compact 580x360 slidebanner

Sövénynyíró, szegélynyíró, fűrész vagy fúvógép: a gépek legkisebb alkatrészei is a legnagyobb gonddal és műszaki tudással készültek. Kilencvenéves fejlesztési tapasztalatunk és gépeink folyamatos erdészeti és kerti munkáknál történő tesztelése garantálja az egyszerű és könnyű munkavégzést.

Bővebben...

Az akkumulátor tiszta erejével

Az akkumulátor tiszta erejévelEgy új termékcsalád: Az akkumulátoros sövénynyírók már a 2009. év tavaszi bevezetésükkor nagy sikert arattak. A kert- és tájépítők most már négy további Lítiumion technológiára épülő termékkel könnyíthetik meg napi munkájukat, különösen a zajérzékeny területeken. Mára a teljes STIHL termékpaletát kínáljuk önnek akkumulátoros kivitelben.

Bővebben...

Alkategóriák