STIHL COMPACT Akkumulátoros gépek

Családi kertre méretezve

STIHL compact 580x360 slidebanner

Sövénynyíró, szegélynyíró, fűrész vagy fúvógép: a gépek legkisebb alkatrészei is a legnagyobb gonddal és műszaki tudással készültek. Kilencvenéves fejlesztési tapasztalatunk és gépeink folyamatos erdészeti és kerti munkáknál történő tesztelése garantálja az egyszerű és könnyű munkavégzést.

Bővebben...

M-Tronic

Az új fejlesztésű STIHL láncfűrészek és fűkaszák már M-Tronic motorvezérléssel is elérhetőek. Az M-TRONIC elektronikus motorvezérles, valamennyi üzemállapotban szabályozza a gyújtási időt és az üzemanyagadgolást, a hömérséklettöl és más paraméterektöl függően.

M-Tronic Motorvezérlés

Bővebben...

STIHL vágószerkezetek

Motorfűrészeink akkor csillogtatják meg igazi tudásukat, ha a megfelelő vágószerkezettel kombináljuk őket, ezért sok energiát és figyelmet fektetünk vágószerkezeteink fejlesztésébe és gyártásába. A németországi mérnökök által kifejlesztett fűrészláncok a svájci STIHL gyárban svájci precizitással és svájci minőségben kerülnek gyártásra. Így lesz a vágószerkezet tökéletesen összehangolt: a megfelelő vezetőlemez, a jól megválasztott fűrészlánc és a hozzáillő lánckerék mind hozzájárulnak a fűrész kiváló teljesítményéhez.

 

STIHL Vágószerszám

Bővebben...

Az akkumulátor tiszta erejével

Az akkumulátor tiszta erejévelEgy új termékcsalád: Az akkumulátoros sövénynyírók már a 2009. év tavaszi bevezetésükkor nagy sikert arattak. A kert- és tájépítők most már négy további Lítiumion technológiára épülő termékkel könnyíthetik meg napi munkájukat, különösen a zajérzékeny területeken. Mára a teljes STIHL termékpaletát kínáljuk önnek akkumulátoros kivitelben.

Bővebben...

A STIHL véleménye az etanolos üzemanyagokról

content-mood-e10 rdax 90

E10 elnevezésű üzemanyagokat vezettek be az EU-ban azért, hogy megőrizzék a kőolaj lelőhelyeket, kevesebb legyen a kőolaj felhasználás illetve ezzel csökkentsék a káros anyag kibocsájtást és egyben az éghajlatváltozás hatásait.

Bővebben...