RSS
Fűnyírótraktor találkozás az egérrel (5)
Szerviz galéria - Fűnyírótraktor találkozás az egérrel

A fűnyírók, fűnyírótraktorok szezonális termékek és az emberek sokszor nem is foglalkoznak vele, hogy esetenként a tél folyamán ki vagy éppen mi veszi birtokba. A következő kategóriában egy kis egér, vagy valamilyen hasonló rágcsáló férkőzött be egy fűnyírótraktorba, ahol nem kevés kárt okozott. Az egér a téli pihenő alatt telepakolta az fűvágóasztal feletti ékszíjak környékét takarmánnyal, valamint ha már ott van megkóstolta az összes ékszíjat is. AZ ilyen és ehhez hasonló esetek nehezen kerülhetőek el. Talán egy-két egérfogó megoldotta volna a problémát, de megfelelően védekezni nem lehet a rágcsálók ellen. Ezért a következő galériát inkább csak érdekességként mutatjuk meg.

 

Number of images in category: 5
Category Viewed: 769x
Gondos Gazdada (15)
Szerviz galéria - Gondos Gazdada

A STIHL láncfűrészeket is karban kell tartani időnként. Az alábbi képek bemutatják, hogy mire képes a karbantartás hiánya egy láncfűrész esetében.

 

Number of images in category: 15
Category Viewed: 896x
Etanol_SR430 (10)
Szerviz galéria - Etanol_SR430

Az alábbi kategóriában megnézhetjük, hogy mire is képes az etanol. A képeken egy STIHL SR-430 as permetező látható, melyet etanolos üzemanyaggal használtak. A forgattyúsház úgy nézet ki, minta kromofágba áztatták volna. Amúgy a festék normál körülmények között soha nem kopik le a gépről. Az etanolos üzemanyag alatt nem azt értem, hogy külön kevertek etanolt az üzemanyaghoz, hanem azt, hogy a kúton már olyan magas volt az etanol az üzemanyagban, amit már nem élt túl a gép.

Az egész permetező úgy néz ki, mintha valami zselében áztatták volna.

 

Number of images in category: 10
Category Viewed: 962x
Az Etanol hatásai (5)
Szerviz galéria - Az Etanol hatásai

A szervizünkbe felbukkant látványosabb problémák galériája, melyek egyértelműen visszavezethetőek az etanol tartalmú üzemanyagok káros hatásaira.

 

Number of images in category: 5
Category Viewed: 1094x
STIHL RetróTúra játék (12)
Szerviz galéria - STIHL RetróTúra játék

STIHL Retótúra nyereményjáték

Ha már a STIHL idén tavasszal elindította a Retrótúra nyereményjátékát, mi is megmutatjuk a sajátunkat. A képen egy jó Öreg Contra fűrész látható. Ezzekel a képekkel szeretnénk ösztönözni azon ügyfeleinket akik rendelkeznek ehhez hasonló matuzsálem fűrészekkel.

Üzletünk nem vesz részt a hivatalos játékban!

Egy Erdészeti lapban található cikk, amely bemutatja miért is vált világhírűvé a Contra láncfűrész: icon STIHL Contra (523.53 kB)

Forrás: http://erdeszetilapok.oszk.hu/00263/pdf/

 

Number of images in category: 12
Category Viewed: 1116x
Powered by Phoca Gallery